Ja pse të martuarit në Japoni nuk flenë kurrë Bashkë? Kjo eshte arsyeja qe do t`Ju habise

Pse të martuarit në Japoni nuk flenë kurrë bashkë? Kjo eshte arsyeja qe do t`ju habiseMungesa e hapesires apo shtepite e vogla, nuk jane arsyeja pse japonezet nuk flene ne nje shtr-at e madje as ne nje dhome. Kjo s`ka as lidhje me intimi tetin dhe as nuk eshte problem marredhenieje por dicka qe ata besojne se eshte e mire per ta.

Kane orare te ndryshme gjumi.Nje nder arsyet pse ciftet vendosin te shojne ne shtrat ndaras eshte orari i ndryshem i punes qe ata kane. Keshtu qe duke mos dashur te shqetesojne partnerin se zgjohen heret per pune apo vijne vone, ata thone se kjo nuk ndikon per mire ne jeten e tyre. Fjetja keshtu u jep nje gjume te qete e te papenguar.

Foshnjat flene me nenat e tyre.Nenat ne japoni zgjedhin te flene me foshnjat e tyre pasi kjo konsiderohet shume e rendesishme e prandaj baballaret duhet te vendosin a te ndajne te njejtin shtrat apo te shkojne ne dhome tjeter.

Per femijeen kjo ndihmon te mbaje nje temperature dhe rrahje zemree te qendrueshme, duke patur mireqenie me te mire dhe behet me i pavarur ne jete.