Ja momenti kur Kadri Veseli kërceu nga aeroplani…

Një deklaratë e gazetarit Baton Haxhiu për Kadri Veselin, ka nxitur reagime të mëdha nëpër rrjete sociale. Madje, së fundi kanë nisur edhe talljet me të.

Në një lidhje direkte në një emision në RTK, Haxhiu ka thënë se Kadri Veseli kishte kërcyer nga një avion ushtarak që të nisej për në luf të bashkë me shokët e tij.Sipas tij, arsye për këtë ishte moti i keq dhe pamundësia e aeroplanit që të zbres në Aeroportin e Rinasit.

“Për shkak të motit të keq, aeroplani ushtarak s’ka mund të zbres në Aeroportin e Rinasit dhe Kadri Veseli bashkë me shokun e tij kanë kërcyer nga avioni për t’u nisur në Kosovë që të nisëshin për luftë sepse luftëtarët ishin atje. Aeroplani nuk ka zbritur, po Kadri Veseli ka kërcyer nga avioni. Ky është Kadri Veseli”, ka thënë Haxhiu.

Pas kësaj deklarate, në rrjete sociale kanë nisur talljet me Haxhiu. Faqja “CoolnFresh Magazine”, ka filluar të publikojë skena, Përmes një postimi Veseli ka thënë se për aktakuzën është njoftuar të mërkurën pasdite.