Ja me kënd eshte martuar Elyli (Foto)

Aktorja e njohur turke, Nuran Gamze Igdiroglu u bë e njohur përmes rolit të saj si “Elyl” te seriali “Më fal”, i dubluar edhe në shqip.
Fillimisht, personazhi i saj lidhej me intrigatt që i bënte por me kalimin e kohës roli i saj mori kahje tjetër dhe me talentin e madh për aktrim rrëmbeu zemrat e ndjekësve.

Aktorja e njohur turkee është e martuar me Mert Tom Başarır,dhe ja disa foto te tij,duke hap posht re’klamn shikojeni,foton.