Ja me ke eshte martuar Hasreti nga seriali me fal, Do habiteni (Foto)

Aktorja turke GozdeDuru i dha jetë rolit të “Hasretit” në serialin “Më fal”.Ajo është shumë më ndryshe për nga dukja fizike, një “Hasrett” me flokë më të gjata dhe shumë më elegante.

Ajo është mjaftë aktive në rrjetet sociale, kështu duke publikuar imazhe nga më të ndryshmet.“Hasreti” u lind në Turqi në vitin 1987.

Ndërsa, në vitin 2011, ajo mori hapin e saj të parë në karrierën e saj të aktrimit me serinë “AlYa-zmalım”.Në serialin “Beni Affet”, Gozde fillojë të njihet me karakterin e “Hasretit”.

Një vajzë që me çdo kusht dëshiron ta fitojë dashurinë e një burri të martuar.Kujtojmë se aktorja Gozde apo “Hasreti” është martuar në vitin 2015 me GokçeBelge,ditorja.