Ja me kë është i martuar Xhynejti në jetën reale (Foto)

Ja me kë është i martuar Xhynejti në jetën reale. Ai aktori MuratDanaci lindi në 1976 në Manisa. Ai përfundoi arsimin në Konservatorin Shtetëror të Universitetit Anadoluu. Transmetuar në Star me protagonistë GayeTurgutEvin, SaiKarakele dhe ŞeymaKorkmaz.

Eshte në kastin e serialit dhe portretizon karaktterin e Cuneyt, Me fal eshte nje prej serialeve ne te cilen eshte sh’ikuaar shume nga publiku shqiptar, ja dhe nje foto e tij me familjen, ja sa te lumtur po duken,ditorja.