Ja me ke eshte e martuar Kaderi ne jeten realee (Foto)

CerenYalazoğlu njëra ndër aktoret e serialit turk “Më fal”, e cila në rolin e “Kaderit” njihet si vajzë që nuk është e kënaqur me jetën e saj provinciaale.

Ajo 28 vjeçarja në këtë serial luan rolin e vajzës e cila dashurohet në njerëz të gabuar. Në jetën reale aktorja gëzon një jetë të lumtur.

Ceren ishte martuar në vitin 2013 me aktorin e njohur turk Osman Karakoç. Lumturinë e tyre në familije çiftti e dëshmojnë gati çdo ditë në rrjetet socialee. Kujtojmë se, çiftti për dasmën e tyre kishin organizuar një festë të madhe ku kishin mbledhur familjarë dhe shoqëri të tyre, ditorja.