Ja kush ka qenë burri i Eli Farës: U ndanë kur Marina ishte vetëm disa muajshe dhe përse s’u martua më

Ja kush ka qenë burri i Eli Farës: U ndanë kur Marina ishte vetëm disa muajshe dhe përse s’u martua më,Ja dhe video e tyre,kl1ikoje-ree.klamimin, dhe hapen-pamjet, të Eli Fares me Burrin e saj, para disa viteve.

Pothuajse asnjëherë nuk e kemi parë këngëtaren Eli Fara në krah të ndonjë mashkulli, qoftë ky dhe ish burri i saj.
Kjo pasi këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte disa muajëshe.

Por, edhe më pas Eli nuk është martuar më.Pas ndarjes ajo iu përkushtua vajzës dhe muzikës duke mos nisur më asnjë lidhje tjetër dashurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e konfirmuar edhe pse thashethemet nuk mungonin.