Ja kush është zeshkania bukuroshe në përqafimin e Robert Berishës (Pamje)

Vajza krah Robert Berishës ka marrë vëmendjen me bukurin e saj.
Robert Berisha ka kohë që merret me muzikë e më pas sfidoi veten edhe me mikrofon në dorë ku edhe ia doli mjaft mirë.
Ai para disa muajve u nda nga Nora Istrefi, ku befasuan te gjithe.
Tani rreth vetes ka një numër të madh të fansave dhe duket se vajza me të cilën shihet krah për krah është njëra nga ta, shtypee re,klamn dhe shikoje,viideon.