Ja kush është nusja e djalit të Ardit Gjebreas/ Ai shkruan fjalë z emre për djalin dhe nusen

Ja kush është nusja e djalit të Ardit Gjebreas..

Mo deratori i mirënjohur i ekraneve shqiptare, Ardit Gjebrea është babai i dy fëmijëve, një djali dhe një vajze.

Një vjehërr si Arditi! I dedikon p ostimin djalit dhe nuses me fjalën e ndjerë, Anila Gjebrea s’i kursen lëvdatat.

Jon Gjebrea tashmë e ka gjetur dashurinë e tij të vërtetë dhe prindërit e tij duket se janë mjaft të lumtur me zgjedhjen e tij. Merlin Haxhiymeri është vajza që i ka vje dhur z emrën jo vetëm Jon Gjebreas por edhe familjes së tij. Ardit Gjebrea ka ndarë foton e çiftit bashkëngjitur së cilës shkruan gjithçka sheh përballë: “Lumturi”.