Ja kush eshte mashkulli ne krahet e Shkurtes (FOTO)

Nëse keni ëndërruar gjithmonë të largoheni nga shtëpia dhe të jetoni në një vend tjeter atëherë ka ardhur shansi juaj: një ishull idilik grek po kërkon banorë. Ishulli grek i Cerigotto ose (Antikythera) është njëzet kilometra katrorë, pothuajse tërësisht i paprishur, me ujëra të smeraldta dhe një fshat të vetëm, Potamos, i cili gjithashtu shërben si port kryesor, ndersa ata po japin tani per banoret e ri 500 ne muaj si dhe nje shtepi te re, ja detajet, shtypni ne katrorin reeklamuess dhe n’diqni hapat.