Ja kush eshte i dashuri i Greses, nga “Çka ka shpija”, do te befasohenii…

Ja kush eshte i dashuri i Greses, nga “Çka ka shpija”, do te befasohenii.
Po thuhet të jetë e vetme. Por, megjithatë, ende nuk e di të vërteten e saktë të jetës private të Greses.
Ajo, për vite me radhë ishte në lidhje me një arkitekt, me të cilin u nda bash në kohën kur mendohej se çifti do ta vazhdonin lidhjen e tyre me martesë. Por ja dhe kush eshte ai kur ta shikoni do ju le pa fjale, per me teper shtypenii meposht re’ klamn dhe menjeher,shfaqen fotot.