“Ja kur do të dalin pagesat e dyta nga Pakoja Emergjente”

“Ja kur do të dalin pagesat e dyta nga Pakoja Emergjente”.

“Ideja e 170 euro për të punësuarit ka qenë një ide që pjesshëm i përgjigjet situatës, nuk e mbulon gjendjen e vështirë. Nuk justifikohet vonesa në shperndarjen e tyre, por duhet vepruar edhe më tutje. Gjatë kësaj jave mund të votohet buxheti dhe këto para mund të shkojnë tek qytetarët.Dhe ja cfare duhet te beni qe ti merrni,hape-posht-katrorin, dhe shiko-detajet.