Ja gabimi që e keni bërë dhe vazhdoni akoma ta bëni me larjen e kokës, nga tani e tutje mos e bëni më

Flokët mund të jenë shumë të ndryshueshëm. Disa herë mund të duken shumë bukur dhe herë të tjera një rrëmujë e vërtetë. Disa herë thjesht një truk në mënyrën si i lajmë flokët mund t’i bëjë ata të butë dhe të mrekullueshëm.

Për të mbajtur këtë efekt gjatë duhet që flokët t’i lajmë në mënyrën e duhur.
Thjesht, kjo varet nga ju. Mund t’i lani flokët tuaj një herë në javë gjatë dimrit dhe në baza ditore gjatë verës. Mbani mend, ju duhet t’i lani flokët sa herë që e ndjeni se duhet të lahen.

I lani flokët me shampo në çdo larje Nëse bëni dush çdo ditë, mos i lani flokët çdo herë. Kjo mund të shkaktojë rezultate të kundërta, duke shkaktuar tharje të skalpit të kokës.Pastroni skalpinMos pastroni skalpin, por futini gishtat butë përmes flokëve.

Kjo metodë parandalon dëmtimin dhe këputjen e flokëve.Dush i nxehtëEdhe pse dushet e nxehtë janë të mirë për trupin, ata nuk janë të dobishëm për flokët.Nxehtësia e than skalpin dhe kjo është arsyeja pse duhet t’i shpëlani flokët me ujë të ftohtë apo të vakët.