Ja disa Momente Nga Synetiia, E Djemve Të Medës Dhe Lules

Meda dhe Lulja janë ndër çiftet që përcillen jashtëzakonisht shumë nga mediat rozë.
Meda duke u njohur si ndër këngëtarët më të mirë, vazhdon të sjell projekte të shumta për publikun.Sidomos rreth jetës private, dyshja janë të ndjekur për çdo lëvizje.
Përveç aktualitut në Instagramin e saj Lulja ka të publikuara momente edhe nga synetiia, e djemve të saj.
Duke hapur katrorin e re!klams shikoni,fotot.