Ja Çka janë mes vete nëna e Remzie Osmanit me atë të Shyhrete Behlulit?


Edhe Shyhrete Behluli e Remzie Osmani janë nga Mushtishti, fshati ku lindën shumë bilbila të muzikës popullore.Njejtë si të tjerat, edhe dyshja në fjalë.

Dhanë shumë nga vetja e talenti i tyre për një publik të tërë, i cili vazhdon ti ndj ek me si mpati e admirim të veçantë.Ndërkohë që shumë nga bilbilat e Mushtishtit u kanë bërë këngë nënave, një gjë të tillë ende nuk ka realizuar edhe Remzie Osmani.

E cila megjithatë shpesh ka folur për dashurinë ndaj nënës, të cilen edhe e poston kohë pas kohe.Duke parë fotot e nënës se Shyhretes dhe Remzies, lind pyetja nëse ato janë diçka mes vete, pasi vërtet ngjajnë.