Ja Cilën këngëtare të estradës e ka motër Robert Berisha…

Ja Cilën këngëtare të estradës e ka motër Robert Berisha…Që të dy kanë raporte shumë të mira kolegiale, shkruan ditorja.

Bëhet fjalë për Robertin dhe Shkurte Gashin, një gjë që deri sot nuk e kemi ditur.Me rastin e publikimit të këngës së re të Shkurte Gashit.

As Roberti nuk hezitoi që ta mbështes “motrën” e tij me një shpërndarje. Roberti dhe Shkurta janë natyrisht kolegë shumë të mirë mes vete me raporte shumë të ngushta.

E që për këtë e tregon edhe vet fjala “motër” me të cilën ky i drejtohet.Bëhet fjalë për Robertin dhe Shkurte Gashin, një gjë që deri sot nuk e kemi ditur.