Ja cfare i ndodhe trupit pasi qe i lyeni thonjte, njihuni me rre.zikun, qe ju vjen nga kimikatett e manikyritt

Bukuria vjen me një çmim, që të gjitha femrat duket se paguajnë në varësi të asaj çfarë kërkojnë. Nxirja articiale , flokët e shtuara, vetullat, dhe ndërhyrjet mund të kenë jo pak efekte anëse, por ajo që nuk dinit është se dhe një manikyr apo pedikyr i thjeshtë shoqërohet me disa probleme shendetesoree.

Sipas te dhenave manikyrët mund të përmbajnë…për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn me poshtt.