Ja çfarë i bëri Mevlani, Ledjanës që ajo nuk ishte aspak ne gjendje te mire (Foto)

Ledjana doli nga studio në ditën që do të transmetohej takimi i Antonelës me Mevlanin. Ky i fundit shkoi menjëherë pas saj dhe në puntatën e djeshme të Për’puthen Prime.Dolën bisedat së saj derisa Antonela shkoi të merrte Mevlanin për të vijuar transmetimin e takimit në studio.

Mevlani, Për një lule bën kështu? Ledjana: E mora përgjigjen nga deklarata jote, Mevlani Çfarë deklarate moj? Ledjana Më le të kuptoj se je më shumë tek ajo.

E mora të mirëqenë. Si mund të jem kaq e trashë që të mos e kuptoj situatën që e shoh me sytë e mi. Mevlani As burrë të më kishe pasur s’do kishe bërë kështu,ditorja.