Ja çfarë duhet të konsumoni që ta pastroni organizmin

Në mes të një larmie ushqimesh që shpesh janë të pakontrolluara është e pamundur që ta shmangësh pastrimin e organizmit.

E ky pastrim mund të bëhet duke konsumuar disa ushqime, të cilat janë:
Zarzavatet me gjethe jeshile.

Hudhra.

Aloe vera.

Molla dhe uthulla e mollës.

Drithërat.

Çaji jeshil.

Limoni.