Ja 5 arsyet pse ju vjen fatura e larte e dritave..mos harxhoni me para tani

Karikuesi i celularit i vogel por harxhimin e ka te mire nese e leni gjith diten ne prize.Pasi te mbaroni karikimin hiqeni nga priza.
Dhe mikrovala mendohet se harxhon pak por nese nuk e heq nga priza ajo harxhon 3w me shume.E mira eshte ta heqesh nga priza.
Mos e mbani televizorin tuaj hapur nese nuk e perdorni apo nuk shikoni.Ja dhe 5 arsyet apo elementet ne shtepi qe kan harxhime te medhaja te rrymes, duke k1ikuar ne videon e meposhtme, shikojeni.