Ja 3 Mënyra Natyrale Si Të Largoni Një Herë E Përgjithmonë Nga Era E Keqe E Këmbëve (Video)

Aromatt e pakëndshme të trupit, janë ndër shqetësime kryesore të njerëzve, pasi nuk mund t’i mbajnën nën kontroll pavarsisht higjienëss vetjake.Era e këmbëve është tepër shqetësuese dhe ndonëse në verë këpucët dhe sandalet janë kryesisht të hapur, për shkak të materilit ndodh që këmbët të vijnë erë.

Çaji i zi-Përbërësit e këtij çaji mbyllin poret e lëkurës dhe largojn,bakterett përgjegjëse për erën e keqee të këmbëve,ja si perdoret,shtypp rek;lamn dhe n’diqeni,viideon.