Italia që nga iz olimi regjistron ditët më të rënda me Korr onavirusin… Ja ç’ka ndodhur

Italia që nga iz olimi regjistron ditët më të rënda me Korr onavirusin… Ja ç’ka ndodhur.

Franca dhe Italia kanë regjistruar raste të reja me krorr onavirus, ditë rekord që nga koha kur ishin nën izolim muaj më pareItalia në 24 orët.

E fundit regjistroi 1367 raste të reja duke e çuar shifrën totale të të inf ektuarve në 262 mijë e 540. Dita e sotme pati shifrën më të lartë që nga muaji m aj.Franca ka njoftuar të mërkurën se vetëm në 24 orët e fundit janë regjistruar 5429 raste të reja me k oronavirus, shënohet si dita më e rëndë me raste të reja që nga muaji pr ill.

Numri total i të të pr ekurve në Francë ka arritur në 253 mijë e 587. Si p asojë e P andemise në Francë kanë hu bmur jeten 30549 persona, ndërsa në Itali 35458.