Italia kërkon mbi 30 000 punëtorë për sezonin veror, nga kjo perfitojn edhe shqiptarët

Kjo ka bërë që ajo të hartojë Italia një draft ligjor për pranimin e 30 850 emigrantëve nga vendet ekstra komunitare mes të cilave është dhe Shqipëria për punësim sezonal gjatë vitit 2020. Ky draft,është miratuar menjëherë nga Ministria e Brendshme italiane me kushtin e kërkuar nga ministrii që të mos pranohen të hyjnë në Itali emigrant.Por kjo per shqiptaret nuk vlen, dhe ja cfare ju duhet per te punuar atje, shtypenii videon meposht dhe shikoni,detajet.