Ishulli në Greqi që ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj

Nëse keni ëndërruar gjithmonë të largoheni nga shtëpia dhe të jetoni në një vend tjeter atëherë ka ardhur shansi juaj: një ishull idilik grek po kërkon banorë. Ishulli grek i Cerigotto ose (Antikythera) është njëzet kilometra katrorë, pothuajse tërësisht i paprishur, me ujëra të smeraldta dhe një fshat të vetëm, Potamos, i cili gjithashtu shërben si port kryesor, ndersa ata po japin tani per banoret e ri 500 ne muaj si dhe nje shtepi te re, ja detajet, shtypni ne katrorin reeklamuess dhe n’diqni hapat.