Ishin më të njohurit të viteve 80, e gjeni dot se për kë bëhët fjalë? Ja se si duken sot pas kaq shumë vitesh

Ishin më të njohurit të viteve 80, e gjeni dot se për kë bëhët fjalë? Ja se si duken sot pas kaq shumë vitesh.

Te gjithe shqiptaret e viteve 80-90, e kujtojne aktoren e bukur italiane Ornella Muti.
Per me teper e mbajne mend per filmat shume te dashur per publikun perkrah Adriano Celentanos dhe Francesco Nutit.Ornella ka qene ne ate kohe ne Itali simbol i bukurise ne vitet 80.
Madje ajo eshte shfaqur edhe ne pasarele se fundmi gjete sfilates Haute Couture, për miken e saj disenjatore, Ulvana Sergeenko. Shikojme se koha që shkon vetëm sa konfirmon atë që ajo ende është, një ikonë e vertete bukurie.

Kujtojme se eshte ne moshen 65 vjecare dhe kjo ka treguar se asnjehere nuk eshte vone per te ndryshuar vizionin e vetes e per eksperienca e bukura.