Ish i dashuri Grek, Degj.eneron këngëtaren Anxhela Peristerin, Por shiko si ia Kthen Ajo… Ju nuk dini ta bëni se.. Më ,ir se Shqiptarët…!

Deklarata e Anxhela Peristeri se shqiptarët janë më të mirë se grekët në shtrat, bëri b ujë. Por pse shqiptarët janë më të mirë në shtrat se grekët dhe çfarë e shtyu Anxhelën që të zgjidhte ata?

këngëtarja tha se ka dy arsye pse janë më të mirë shqiptarët në shtrat. “E para dhe kryesorja flasin shqip dhe e dyta që unë jam shqiptare”, u shpreh Anxhela.

Përgjigje e cila nuk e bindi Ermal Mamaqin dhe i tha këngëtares: “Meqë ti ke bërë këtë krahasim do të thotë që ti ke pasur një të dashur grek”.

“Unë faktikisht 7 vjet në Greqi kam qenë vetëm”, tha Anxhela duke qeshur, por më pas e konfirmoi duke u shprehur “Ndodhi çfarë ndodhi, ka kaluar, tani jemi në Shqipëri”.