Iliri pranon dhuraten me te madhe ne Big Brother, Ja cka ka ndodhur

Iliri pranon dhuraten me te madhe ne Big Brother, Ja cka ka ndodhur. Sot po mbahet puntata e radhës e spektaklit Big Brother, Iliri sot ka marrë dhuratën më të mirë në ekspe riencen e tij në këtë.

Ai është takuar me vajzën e tij, Emily. Vajza e tij ka kënduar një këngë për të në tarracën e shtëpisë. Në këtë takim nuk munguan as loteet. Dhe ai ishte met vertet shume i lumtur qe ka perjetuar kete pasi qe do i ndihmojee shume per qendrimin ne ditet e ardhshme ne shtepine.