Iliri flet hapur, Për mua ky është banori më i fortë këtu, mund ta fitojë BB ai eshte…

Siç dihet Vëllai i Madh preferon që t’i vendosë banorët përballë kunder të ndryshme. Sot ata do të duhet t’ju përgjigjen disa pyetjeve pikante ose në të kundërt do të duhet të pijnë.

I pari çift që egzekutoi këtë lojë ishte Iliri dhe Arjola. Cili është kundërshtari më i fortë, e pyeti Arjola Ilirin. Pas disa reflektim ai zgjodhi pikërisht Donaldin si një lojtar të cilin ai e konsideron si kundërshtar të denjë.