Ilda Bejleri përp las një grua me makinë, thuhet se u largua me shpejtësi nga vendi i ngjarjes (Video)

Ilda Bejleri përp las një grua me makinë, thuhet se u largua me shpejtësi nga vendi i ngjarjes.Enriketa Gjuzi 64-vjeçarja është përpl asur pranë Drejtorisë së Policiise, ne Tiranë. Po ashtu me dije bëhet se kjo makinë është e gazetares Ilda Bejleri.Dëshmiratë në vendngjarje kanë thënë për se Ilda Bejleri, është larguar me shpejtësi pasi ka përpl asur gruan.
Ja dhe pamjet, duke k1ikuar meposht videon, shikojeni.