“Ikonat” E Bukurisë Shqiptare, S’do U Besoni Dot Syve Si Dukeshin Vite Më Parë Dafina, Genta Dhe Adelina Ismajli (Foto)

Adelina Ismajli, Dafina Zeqiri dhe Genta Ismaili janë ndër vajzat më të suksesshme shqiptare, por gjithashtu edhe ndër më simpatike.Për këto arsye vajzat kanë qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe shpeshherë të sulmuara.Edhe së fundi faqja “Vipat e bllokut” në Instagramm ka publikuar një foto të disa viteve më par ku Adelina, Dafina dhe Genta janë …Per me shum ndiqeni videon duke k1ikuar tek pjesa rek,lamuese, nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis.