Ia publikojnë foton pa photoshop dhe e bëjnë “horë”, por Arbenitën kjo nuk e mërzit

Arbenita Ismajlinn e kemi parë gjithmonë në formë perfekte në çdo foto e video që publikon në rrjetet sociale.

Ajo dallohet për tiparet e saj të veçanta të cilat i në fotot e saj.
Por duket se edhe modelja nuk është gjithmonë në formë dhe këtë e vërteton kjo foto krahasuese e bërë në kuadrin e humorit ku shohim Arbenitën në dy versione të ndryshme. Në foton e parë ajo është pa grim dhe ka shtrëmbëruar fytyrën, ndërsa në foton e dytë është e zbukuruar me grim,k1ikko meposht re’klamn dhe shikoji,pamjet.