I thoshin si të mban i dashuri ty, 20 vjeçarja u bën 8 me 2 sepse hoqi 25 kile: Po tani?!


Një ditë, Lucky dëshironte të vishte një fustan që e kishte të preferuar, por fat keqë sisht ajo masë nuk i përshtatej më. Kështu ajo vendosi të dobësohej, e për dy vite arriti që të humbiste 25 kilogramë dhe peshorja tani tregon 70 kilogramë.

“Të tregohem e sinqertë asnjëherë nuk jam ndjerë komode me trupin tim. Kur isha më e vogël të gjithë talleshin me peshën time. Kisha shumë tu rp e sik let kur dilja me të dashurin, sepse ai ishte shumë më mirë se mua. I gjithë dëshpërimi shp ërtheu kur nuk më përshtatej më me trupin fustani e preferuar. Kuptova që duhej të dobësohem”, tha e reja.

Më tej shtoi: “Nisa një dietë, por e kuptova që nuk ishte e mjaftueshme. Bashkë me dietën ushtrohesha dhe shumë në natyrë e palestër, ndërsa sot, e shikoj rezultatin. Ndihem mirë me trupin tim dhe këtë që kam krijuar, me pak fjalë ndihem e lumtur”.