I thanë mjekët bjer nga pesha që të jetosh, 71-vjeçari heq 111 kile: Ja si e bëra, jam njeri tjetër tani


Të kujdesesh për veten dhe shëndetin është gjëja që duhet ta bëj çdo njeri. Po shumë prej nesh e lënë pas dore veten dhe fitojnë shumë kile.

Por historia e një burri është shumë mbresëlënse. Ish-menaxheri i futbollit Reiner Calmund, 71 vjeç humbi nga rreth 170 kg në 111 kg përmes oper acionit të stomakut. Rrobat e tij janë shumë të mëdha për të tani. Ishin mjekët ata që i thanë se nëse donte të jetonte duhet të humbte peshe. Dhe ai e bëri, falë një vullneti shumë të madh.I thanë mjekët bjer nga pesha që të jetosh, 71-vjeçari heq 111 kile: Ja si e bëra, jam njeri tjetër tani,ditorja.