I shkruanin letra njëri-tjetrin prej 42 vitesh dhe kurrë nuk ishin takuar ballë për ballë, derisa …

I shkruanin letra njëri-tjetrin prej 42 vitesh dhe kurrë nuk ishin takuar.

Kjo është një h istori e pabesueshme se si dy njerëz u bënë miq të mirë të përjetshëm.Ghossen tha në një intervistë per ABC News “Kur isha 15 vjeç dhe ajo ishte 12 vjeç, filluam të shkruanim përmes një letre zinxhirësh.

Ata kërkuan fotografitë e njëri-tjetrit sepse kjo ishte e vetmja mënyrë për të ditur se si dukeshin. Ata nuk kishin FB ose media te tjera sociale me të cilat ata mund të shihnin profilet e njëri-tjetrit.Lori Rubin (Lori Gertz) kishte mb yllur një fotografi të saj në letrën e parë që ajo i shkroi Ghossen.

I shkruanin letra njëri-tjetrin prej 42 vitesh dhe kurrë nuk ishin takuar ballë për ballë, derisa, Tani ata janë të dy në 50-të e tyre dhe ata kanë vazhduar të dërgojnë letra të tjera për 42 vitet e fundit.