I preku të gjithë! 25-vjeçari që erdhi sot në ”Për’puthen”/ Nuk e kam më nënën u them atyre që e..

Shkëlqim Bega, 25 vjeç është konkurrenti më i ri në Për’puthen.Ai dha një koment për secilën prej vajzave ndërsa është përlotur kur ka kujtuar nënën, të cilën e ka humbur që kur ishtefëmijë.

Jetoj dhe punoj në Zvicër. Kam hobi motorat, makinat dhe udhëtimet. Arsyeja që kam ardhur këtu është se vizitoj shpesh babain tim se e kam pikë tëdobët se atë kam.

Nënën nuk e kam.Prek em se është person që sado nuk është me ne fizikisht, shpirtërisht ndihet energjie.Kam qenë 8 vjeç kur e kam hum/ bur nënën.

Duket sikur ka ndodhur dje dhe kam shumë zili për ata që e kanë nënën e babain që t’i vlerësojnë sa janëgjallë dhe në momentin që nuk e kanë, do bëhen pishman për cdo gjë që kanë thënë, për shumë gjëra që kanë bërë gaabim,eshte shprehur ai.