I Patë Të Gjitha, Por Jo Edhe Vjehrrën E Adelina Thaçit, Ajo Është Një Zonjë E Vërtetë

Njihuni me vjehrrën e Adelina Thaçit.
Adelina Thaçi është prej vitesh e martuar me gazetarin dhe politikanin Bardhyl Meta, me të cilin ka edhe dy vajza.

Këngëtares së mirënjohur ja njohim thuajse secilin anëtar të familjes dhe jo rastësisht.
Tani, është momenti oër t’iu njohur edhe me vjehrren e këngëtares, e cila sapo ka festuar ditëlindjen, për çka është uruar edhe nga Adelina,duke shtyp posht re!klamn shikoji,fotot.