I Patë Të Gjitha, Por Jo Edhe Nënën E Bleronës, Ajo Ia Kalon Edhe Të Bijës

Blerona na njofton më nënën e saj.
E njohura Bleronë, kohëve të fundit po komentohet jashtëzakonisht shumë për fizikun e saj.Për shkak të humbjes së kilogramëve ajo është emri më i përmendur në mediat rozë.Tani, jo vetëm Blerona por e gjithë familja e saj vazhdojnë të jenë pjesë e mediave.Këtë herë moderatorja ka publikuar një foto të nënës së saj, e cila shihet që është mjaft e re në moshë dhe duken sikur të jenë motra,k1ikojeni posht re!klamiimin dhe shfaqet,fotoja.