I nxorrii të palaraat Teas, Shqipes i qesh fati, Do fillojë punë në..

Pas largimit, Shqipja nisi të publikonte për produksionin dhe konkurrentett, dhe vazhdon ende të trazojee rrjetin me detaje të reja.Madje, shumë prej fjalëve të saj kanë rezultuar të vërteta, duke i bërë ndjekesitt të ndryshojnë mendim për Shqipen.

Nëse dikur ajo ishte personazhi më “i urr/ yer” në Shqipëri, tashmë një pjesë e madhe kanë nisur t’i kërkojnë falje për fjalët me të cilat i janë drejtuar. “Më fal, të kam dërguar një mesazh shumë të keq, por kisha tjetër mendim për ty.” i shkruan dikush Shqipes.

Së fundmi, ajo ka publikuar në InstaStory një foto me Edi Manushin dhe Ina Kollçakun, duke treguar se do të kemi surpriza prej saj. “Gjëra të mira do vijnë së shpejti”shkruan Shqipja.

Duke hedhur dyshimett se mund ta shohim së shpejti me një emision. Megjithatë s’ka dhënë më shumë detaje, duke i lënë ndjekeesit kuriozee për surpriizën e ardhshme.