I möri jetën 17-vjeçarit shqiptar dhe babait të tij, ky është autori i ngjarjes së rëndë

I möri jetën 17-vjeçarit shqiptar dhe babait të tij, ky është autori i ngjarjes së rëndë. Identifikohet vik tima 17 vjeç që u v ra mesditën e sotme në qendër të Klosit, si dhe emri i autorit të dyshuar.

Gazetari raporton se 17 vjeçari është identifikuar si Kenado Shira, ndërsa autor i ngjarjes dyshohet se është Besnik Mjeshtri, i cili është shpallur në kërkim. Ngjarja ndodhi pak pas orës 14:30 të ditës së sotme.