I keni pasur këto shenja? E keni kaluar korro.navirusiin pa e ditur

I keni pasur këto shenja? E keni kaluar k0ron.avirusin pa e ditur.

Të gjithë dëshirojmë të dijmë nëse e kemi kaluar apo jo Co vid- 19,kl1ikojeni-ree.klamn, dhe shikoje-videon, madje shumë prej nesh dyshojmë se e kemi kaluar për shkak të një gripi apo simptome që kemi pasur gjatë këtyre muajëve.

Një doktori i sëmundjeve infektive në Universitetin e Utah, Adam Spivak, është shprehur se kushdo që ka qenë i sëmurë në muajin shkurt mund të ketë qenë më Co vid -19 dhe jo me grip.

Dhe disa nga shenjat që tregojnë se e keni kaluar janë:

Keni pasur ethe dhe kollë dhe lodhje ,Keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit: 66% e atyre që janë bartës me koronavirus, kanë këtë simptomë. E gjithë familja u sëmurë njëkohësit, pavarësisht se dikush më shumë dhe dikush më pak.

Keni pasur shenja në lëkurë që iu shkaktonin kruajtje. Por nëse dëshironi ta vërtetoni nëse e keni kaluar apo jo këtë sëmundje, e zbulon vetëm testi serologjik.