I ka lene te gjithe pa fjale : Mbeshtillni kembet me leter alumini, sepse eshte kura e vetme e cila ju jep juve

Letra e aluminit është një ndër produktet që gjen një përdorim të gjerë në kuzhinë: e përdorni për të gatuar, për të mbështjellë ushqime të caktuara ose për të bërë mishin dhe peshkun në zgarë.

Teknika e mbështjelljes së këmbës dhe gjymtyrëve të tjera me letër alumini u shpiki fillimisht nga rusi, Svorkstovv dhe u bë shumë e njohur më vonë në mjekësinë alternative rusee dhe atë kinezee.
Ja efektet e saj, k1ikojeni re!klamn dhe shiko,videeon.