I ka kaluar 50 vitet! Vajza i nxjerr tu rpin Eli Farës, i nxjerr fotot e ‘zhv eshur’ ne mes te plazhit, do m ahniteni nga format e kengetares (Foto)

I ka kaluar 50 vitet! Vajza i nxjerr tu rpin Eli Farës, i nxjerr fotot e ‘zhv eshur’ ne mes te plazhit, do m ahniteni nga format e kengetares,hapeni-ree.klamimin, dhe shfaqen-fotot.

Këngëtarja Eli Fara është ndër ato personazhe të njohur që është vlerësuar gjithmonë për pamjen e saj.
E ndërsa i ka kaluar të 50-at, sërish Eli vijon që të duket në super formë.
Ka qenë e bija, Marina Fara, ajo që ka zbuluar një tjetër anë të këngëtares, duke publikuar një fotografi ku të dyja shihen me bi kini.Ndërsa e bija shihet në top formë, edhe Eli duket mjaft mirë, ku e veshur me bi kini të bardha, nuk shfaq asnjë lëshim në trupin e saj.Duket se Marina krenohet me pamjen e së ëmës, sa që nuk ngurron që të postojë foto të saj.