I iku policisee në mënyrë spektakolare, Fjolla Morinës i ndodh e papritura

Ndërsa ndodhej në a rrest shtëpie, Fjolla Morina në mënyrë spektakolare arriti që t’ia mbathte dhe t’i a rratisej policisë.Por kjo e ka bërë tashmë këngëtaren me dy a kuza në kurriz.

Policia e Kukësit reagon pas “zh dukjes” së këngëtares Fjolla Morina.Sipas policisë, këngëtarja tani do të a kuzohet edhe për v eprën p enale “Largimi i të bu rgosurit nga vendi i qëndrimit“.

“Më datë 20.01.2021 u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, për veprën penale “Largimi i të bu. rgosuritt nga vendi i qëndrimit”, në ngarkim të shtetases F. M., 34 vjeçe, banuese në Prishtinë.

E cila është me masë sigurie “Arr est në shtëpi”, të caktuar nga Gjy kata e Shkallës Parë Kukës, pasi gjatë kontrollit të ushtruar nga Policia nuk është gjetur në banesë. Po punohet për kapjen e saj”, njoftoi policia.