I hyri burrit te shoqes në kre.vat! Anës se Perputhen i del boja, ja si e rr.ahu Enxhi…

Tashme te gjithe e njihni Anen e Perputhen e cila vec kercimeve, pelqimit ndaj Fatjonit apo Atdheut beri buje pas fotos me Arjonin ne kre vat Mesa duket Ana e paska zakon tu futet ne kre/vat te tjereve.

U habitet nga kjo fraze, ua shpjegojme ne?! Por para kesaj kalojme pak tek Enxhi e Love Story, vajza e cila beri nje takim te nx ehte me Saimirin ne nje dhome masazhi, por pas kesaj ai e el eminoi.

Burime kane zbuluar se Ana e Perputhen dhe Enxhi dikur kane qene shoqe te ngushta. Marre.dhe.nia e tyre eshte sh katerruar pasi Enxhi ka kapur m at ne kre.vat, ne shtepine e saj Anen me te dashurin e saj. Burimet te aferta prane saj kane treguar.

Enxhi e ka rr ahur Anen e cila ka perfunduar ne spital dhe ende sot ka nje she nje ne fytyre. Enxhi e ka ca re ne fytyre, te cilen Ana e ka qepur dhe duket se i ka ngelur nje shenje tashme io vetem ne kujtese por edhe ne fytyre.