I famshmi Sabri Fejzullahu na prezanton me vilen e tij luksoze ne Brezovice

Nje prej artisteve te njohur qe vazhdon te mbetet teper i dashur per shqiptaret eshte Sabri Fejzullahu.
Ai edhe pse i perket gjenerates se shkuar ende eshte qendron ne listen tek e te parapelqyerve me kenget e tij shume te bukura.

Sabriu eshte i angazhuar ne mjaft projekte dhe mbremje te ndryshme muzikore por pas pergatitjeve me aktivitetet e fundvitit ka nisur pushimet.
E mesa duket ai ka vendosur te shijoje keto dite larg aktiviteteve dhe ka zgjedhur zonen e Brezovices,hape poshtt re!klamn dhe shiko,pamjet.