I biri u nxjerr fotot, ky është burri i Valbonës së bukur: Ja si duket

I biri u nxjerr fotot, ky është burri i Valbonës së bukur: Ja si duket.

Por duket se bota e internetit dhe e rrjetetve sociale është thuajse e parezistueshme si dhe e aksesueshme nga të gjithë.

Të dy djemtë e Valbonës kanë një profil në Instagram, dhe e kanë publik, e pikërisht këtu ata kanë postuar disa foto familjare, duke shfaqur motrën dhe të atin, foto e cila është përhapur menjëherë online.

Duket se bukuroshja shqiptare ia ka lënë në dorë fëmijëve të saj që të zbulojnë familjen e tyre të lumtur.