Hyri në Perputhen, Por Gilbertës i vjen lajmi i keq, E kane perjashtuar nga..

Një lajm jo i mirë u dha puntateen e sotme në Perputheen për Gilbertën. Ajo është përjashtuar të shkojë në Kishën Ungjillore në Lushnje nga pastori sepse u bë pjesë e Perputhen. Ai i kishte thënë konkurrentes së personat që bëhen pjesë e atij emisioni nuk mund të jenë pjesë e Kishës.

Gjithashtu pastori nuk ka rinovuar kontratën e punës me të vetëm se ishte pjesë e programit. Mora vesh diçka ku është përfshirë Gilberta.

Pastori e ka larguar nga kisha. Pastor i Kishës Ungjillore të Lushnjes merr vendime të tilla. Përpiquni të jeni sa më zemërgjerë ashtu siç zoti beson, tha analisti Arjan Konomi.

Kur u riktheva në Lushnje ai më priti krah hapur. Në momentin që i thash për emisionin ai më tha që nuk mëpelqen ai emision. Ai nuk ishte dakord dhe nuk pranoi të më rinovonte kontratën e punës.