Hurmat e Arabise njihen nga të gjithë, Vazhdoni të konsumoni 3 kokrra në ditë dhe do të mbeteni pa fjalë nga rezultati që..

Sipas disa studimeve Hurmat arabe janë fruta të vogla ekz/ otike,të përhapura në Lindjen e Mesme dhe në Afrikën e Veriut, nga kohët e lashta janë të çmuara për shijen e tyre unike të ëmbël.Por jo të gjithë e dinë se përveç të qenit shumë të mira dhe të shijshme ato gjithashtu kanë shumë virtyte që mund të sjellin përfitime të mëdha për shëndetin tonë.

Ato ndihmojnë për ta mbajtur zemren,Ato përmbajnë shumë kalium,mineral që ndihmon për të ndihmuar zemren në kryerjen e funksioneve të sajj. Për këtë qëllim, ajo do të ishte ideale për të konsumuar hurma në mëngjes, kur zgjoheni, pas mbajtjes tyre zhytur në ujë gjatë gjithë natës.

Furnizojnë me energji, Në qoftë se në mes të pasdites ju ndiheni i lodhur dhe i rra ska pitur, mos pini një pije energjike, por përtypni tri hurma. Ato do t’ju japin energji te papare.

Ato nxisin tretjen, Hurmat janë fruta me shumë fibra të tretshme,të cilat shërbejnë për t’i siguruar zo’rreve funksionin e duhur,ditorja.