Ajo hoqi dorë nga një pije që shqiptaret e konsumojnë shumë, 28-vjeçarja humbet 30 kg…


Një grua nga Irlanda e Veriut ka mundur të humbasë plot 50 kg vetëm duke hequr dorë nga pija e preferuar e shqiptarëve.Emri i saj është Lorraine O’Loughlin. Ajo është vetëm 28 vjeç dhe mbipesha e tregonte shumë më të madhe në moshë.

E ditur bëhet se ajo pinte rreth 15 filxhanë kafe në ditë. Si pasojë e kësaj ajo e kishte të pamundur të flinte gjumë.
Gjatë kohës që nuk flinte ajo hante pa pushim. Mbipesha e saj bëri që ajo të kalonte edhe në depresion.

Derisa një ditë 28-vjeçarja vendosi të mos pinte më asnjë filxhan kafeje. Tashmë ajo është 7 masa më e dobët dhe thotë se ndihet e lumtur që arriti t’ia dalë. Tani ajo konsumon vetëm 4 filxhanë kafeje në ditë dhe i ka zëvendësuar ëmbëlsuesit artificialë me sheqer.