Historia trοη dίtëse. Dashurohet për herë të parë…me kυshërίrίη e saj…!

E dash uruar me kushëririn e saj dhe gjithçka e mëson kur është gati për t’u fejuar.

Kjo është historia tr0nditëse e një ad0leshenteje, e cila ka rrëfyer dra mën e jetës. “Ky shtator duhet të ishte muaji i fejesës për mua, por është kthyer në një τmerr që po më mbyt përditë. Jam nga Shëngjini dhe kam qenë përherë një vajzë e urtë. Sapo kam mbushur 18 vjeçe.

Argëtimi i vetëm për mua ka qenë gjithmonë plazhi. Në maj njoha disa shokë e shoqe të reja nga Kosova.Jam afru shumë me ta. Mes tyre njoha dhe dashurinë time të parë dhe të fundit sa t’kem frymë. U lidhëm. Ai është 20 vjeç dhe jeton në Kosovë. Mbajtëm lidhje deri në korrik, fundin e tij. Dhe kemi konsumuar çdo gjë.

Unë e h umba me të νίrgj/ ërίηë dhe s’jam penduar hiq sepse ne do të ishim bashkë gjithë jetën. E mori vesh nana e aty ra b0mba për mua. Ai është kushëri im i tretë nga mami.Nuk mund ta pranoj këtë gjë. Sepse ai është djali që çdo vajzë do të ëndërronte të kishte. Bën humor, është i sjellshëm dhe gjithçka që unë të jem e lumtur.Ne kemi vendosur të ikim nga shtëpia dhe ta jetojmë dashurinë tonë. Zoti më faltë por tani është shumë vonë për të qenë kushërinj. Prindërit më kanë thënë nëse dal nga shtëpia më bëjnë të vd** kur e do me heqin edhe nga certifikata e familjes. E vetmja frίkë që kam është nëse fëmijët na dalin me pr0bleme”, rrëfen ajo.